Hírek

3-1-re győztünk a Bihari El Clásicón

2012. május 06. 12:22
Címkék: általános

Újabb 3 mérkőzésen van túl egyesületünk, ahol igazán bíztató eredmények születtek.

A nagy szomszédvári rangadót újra mi nyertük meg remek játékkal 3-1 arányban. Helyzeteink alapján lehetett volna nagyobb arányú is a győzelem, de így sem vagyunk elégedetlenek. Gratulálunk fiataljainknak, mivel hősies küzdelemben ők is felülmúlták ellenfelüket és 5-2-re elverték a pocsaji ifistákat.

A fiataloknál reménykedtünk abban, hogy ez a lendület megmarad a kismarjai mérkőzésre is. ami majd nem sikerült is, hiszen 75 percig vezettünk, de elfáradtunk így 3-1 lett a vége a hazaiak javára. Sajnáljuk, hogy fejben nem tudtak végig kitartani a srácok. Nagyon fegyelmezetlenül játszottak az utolsó 10 percben. Bízunk benne, hogy ezek a hibák a hátralévő meccseken nem jönnek elő.

A felnőttek ezen a mérkőzésen is bizonyították, hogy a tavaszi szezontól új időszámítás kezdődött a Blondy FC életében, mint ezt már többször is mondtuk újra van csapatunk és számolnia kell velünk minden egyesületnek. Remek mérkőzést játszottunk Kismarja csapatával. A végén megszerezhettük volna a győzelmet, ha csatáraink egy kicsit jobban koncentrálnak. 1-1 lett a mérkőzés eredménye.

A kupában ugyan 6-3-ra kikaptunk Hosszúpályi csapatától, de aki ott volt az láthatta, hogy milyen nagy helyzeteink maradtak ki és ha azok sikerültek volna, akkor talán kiharcolhattuk volna a továbbjutást. Úgy gondolom, hogy a bajnokin teljes csapattal komoly fejtörést fogunk okozni nekik.

A csapat eddigi teljesítményével elégedettek vagyunk, bízunk benne, hogy ez a lendület kitart a bajnokság végéig.

A következő mérkőzést itthon lesz. Szerep együttesét fogadjuk. Reméljük sima meccs lesz.

Továbbra is buzdítsuk a srácokat! Hajrá Blondy! Hajrá Esztár!