Hírek

Bakonszeget kaptuk a Magyar Kupa II. fordulójában

2012. április 13. 11:47
Címkék: általános

Március 25-én elindult a megye II.-es labdarúgó bajnokság. Csapataink a várakozásnak megfelelően szerepeltek. Eddig 3 bajnokin és 1 kupa meccsen vagyunk túl. Az ifinél 2 győzelem és egy vereség, a felnőtteknél 1 vereség, 1 döntetlen, 1 győzelem a mérlegünk. Panaszra semmi okunk, hiszen Komádi ellen a játék képe alapján a felnőttek győzelmet, de legalább is egy döntetlent érdemeltek volna. Mindenki hajtott, küzdött. A végén volt egy pillanatnyi megingásunk, amit az ellenfél könyörtelenül kihasznált. Szakál ellen gyenge játékkal, de magabiztosan hoztuk el a három pontot. Sok volt a hiányzónk. Péterszeggel igazi rangadót vívtunk és azt gondolom, hogy ürülhetnek a döntetlennek, mert a végén többször is megszerezhettük volna a győzelmet jelentő gólt. Ifi csapatunk az első mérkőzésen nagyon fegyelmezetlenül játszott és ki is kapott. A második mérkőzésre visszaállt a rend és Körösszakált és Szentpéterszeget is fölényesen utasították maguk mögé.

A Magyar Kupában Téglás csapatát fosztottuk meg a továbbjutástól, mivel parádés játékkal 2:1 arányú győzelmet arattunk.

A második fordulóban Bakonszeget kaptuk ellenfélként. A papírforma szerint tovább kellene jutnunk. Ez viszont csak akkor sikerülhet, ha komolyan vesszük, ezt a mérkőzést is. Kérném játékosainkat, hogy minél többen tegyék szabaddá magukat a szerdai meccsre. Az ifistákra is feltétlen számítunk.

Hétvégén, szombaton bajnoki. Idegenbe megyünk. Báránd az ellenfél. Megint sok a hiányzónk. Remélem, hogy nem ez lesz a tendencia, hogy otthon olyan sokan vagyunk, hogy a játékosok be sem férnek a keretbe, idegenbe pedig mindig azon izgulunk, hogy ki tudjunk állni.

Buszindulás: Esztár 1200 a hangulat elől, Hencida 1220 a Műv. ház elől

Kérem szurkolóinkat, hogy biztassuk továbbra is kulturáltan csapatainkat!

Hajrá Blondy! Hajrá Esztár!